Sky-kosmetologi, Microblading & Mikropigmentointi Artist

Anniina Hattukangas

netti_DSC_0135_2

Olen opiskellut Rovaniemellä kosmetologiksi ja valmistunut 2012. Sen jälkeen olen ollut kauneushoitola yrittäjänä Oulussa, töissä kosmetologina Kauneus ateljeessa Rovaniemellä, sekä olen ollut myös kosmetiikkamyyjänä Pukumiehessä Rovaniemellä. Kauneushoitola Northern Lights Beauty, minulla on ollut Rovaniemellä 2017 vuodesta alkaen.

Olen kouluttautunut Lash lift ripsien kestotaivutuksiin vuonna 2017. Sen jälkeen kävin Alisa Myöhäsen Microblading 3D koulutuksen 2017. Sain Microblading Artist diplomin ja nimikkeen 2018. Tykkään tehdä todella paljon Microblading kulmia, sekä Lash lift ripsien kestotaivutuksia.

2019 keväällä kävin Kauneusakatemian Liina Jokisen kestopigmentointi laitekoulutuksen shadow kulmiin ja silmien rajauksiin. Kestopigmentointeja on niin kiva tehdä, kun sillä saa näkyvää ja pysyvää muutosta aikaiseksi ja asiaakkaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen. Ja kyllähän kestopigmentoinnit helpottavat arkimeikkausta huimasti!

Lokakuussa 2019 jäin mammalomalle aallonkadulta. Lomalla kouluttauduin kuitenkin lisää, kävin Lashloversin Brow lift kulmien laminointi koulutuksen. Palasin takasin töihin syksyllä 2020 ja silloin laitoin kauneushoitolan kotini yhteyteen. En malttanut sen pidempään olla pois töistä, koska tykkään niin työstäni.

Vuonna 2021 keväällä kävin BTB13 Micro-Meso Therapy koulutuksen Suomalaiselta Naviterilta. Mikroneulaus ja mesoterapia on yhdistetty tähän uuteen hoitoon ja minä teen näitä hoitoja ainoana Rovaniemellä. BTB13 Micro-Mesoterapia on ei kirurginen toimenpide ja tehokkain hoito kasvoille, kaulalle ja decolteelle mitä kosmetologi voi tehdä. Hoito on todella kiinteyttävä ja kosteuttava.

Syksyllä 2021 menin Tampereelle Alisa Myöhäsen Mikropigmentointi huulten koulutukseen, sekä samalla kävin puuterikulmien täydennyskoulutuksen. Teen siis tällä hetkellä myös huulten pigmentointeja eri tekniikoilla, sekä pehmeitä ja kevyitä puuterikulmia. Kannattaa varata aika konsultointiin, mikäli mietityttää, että minkälaiset kestopigmentointi kulmat, huulet tai silmien rajaukset haluat.

Tervetuloa ihanan rentouttaviin ja hemmotteleviin hoitoihin, sekä osaaviin käsiin!