BTB13

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?
– Kantasolujen aktivoiminen
– Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
– Ihosolujen määrän lisääminen
– Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
– Ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita
Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus
BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.
– Kaikissa BTB13-hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.
– Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.
– Hoitavat luonnon kasviöljyt ja – uutteet.
– Luonnolliset tuoksut raaka-aineista, ei lisättyjä hajusteita

BTB13 – Terveen ihon alku ja juuri

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta.
BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13 Medical ja Anti-Age -tuotteet.
BTB13™-tuotteiden vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).

Oroottihappoa (INCI: Orotic Acid) esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.
L-karnitiini (INCI: L-Carnitine) on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista.
Hyaluronihappo (INCI: Hyalyronic Acid) on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyaluronihappoa esiintyy luonnollisesti elimistössä.
BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).
Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa.

BTB13 ANTI-AGE
Nuorekkaan ihon salaisuus

BTB13™ Anti-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Anti-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

BTB13 Medical-hoitolinja
Hyvinvoivan ihon salaisuus

BTB13™ Medical -linja vastaa kattavasti ihonhoidon haasteisiin. Medical-linjan tuotteet kosteuttavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.

BTB13 Medical Sensitive
Herkän ja ärtyneen ihon tuotteet

BTB13™ Medical Sensitive -tuotteet on tehty herkän ihon hoitoon. Herkkä iho on erityisen altis kuivumiselle ja ihoärsytykselle. Se tarvitsee ihoa tehokkaasti kosteuttavia, vahvistavia ja rauhoittavia aineita.

BTB13 Hoitomeikit ja ripsiseerumi
Meikkituotteet aikuiselle iholle

Kaikki BTB13™ ripsi- ja meikkituotteet sisältävät ihoa uudistavaa ja vahvistavaa BTB13™-yhdistettä. Ripsiseeruminavulla voidaan vahvistaa ja tuuheuttaa ripsiä. Mineraalimeikkivoide on aikuiselle iholle kehitetty heleyttävä meikkivoide, jonka unelmankevyt koostumus taikoo aikuisen naisen iholle hehkuvaa heleyttä ja nuorekasta sileyttä. Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki, joka kirkastaa kasvojen ilmeen hetkessä ja hoitaa ihoa pitkävaikutteisesti.
BTB13™ meikkituotteet on kehitetty yhteistyössä
meikkitaitelija Raili Hulkkosen kanssa.

EKOPHARMA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

Tuotteet eivät sisällä:

 • mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia
 • parabeeneja
 • sulfaatteja
 • keinotekoisia hajusteita tai väriaineita
 • silikonia

Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

http://naviter.fi/ekopharma/

Herukka-hoitolinja

-Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.

Tyrni-hoitolinja

-Uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

Vadelma-hoitolinja

-Kosteuttaa ja heleyttää ihoa.

Karpalo-hoitolinja

-Tasapainottaa ihoa ja talintuotantoa ja vähentää tulehdusta.


ARTDECO

Meikkitrendien edelläkävijä

Ratkaisuja kauniiseen päivään, kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa.

Suuri käytännön oivallus sarjassa on se, että värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

Suomessa upeat ARTDECO-tuotteet ovat saatavina kosmetologeilta ja meikkiasiantuntijoilta kosmetiikan erikoisliikkeistä ja kauneushoitoloista.

http://www.ailaairo.fi/artdeco

ARTDECO-tuotteiden kotisivut osoitteessa

www.artdeco.de


Gelish & Orly Gel FX Uv-kestolakkaukset

Uskomattoman upea Gelish ja Orly Gel FX- geelilakkaus!
 • Kestävä ja lohkeilematon lakkaus, loistava kiilto
 • Kauniit kynnet 3-6 viikkoa ja useita eri värisävyjä
 • Gel FX- manikyyri on nopeasti valmis LED- valon ansiosta
orly gel fx

Ruthie Belle LASH LIFT + LASH LAMINATION SUPERBOOSTER

Oletko haaveillut helppohoitoisista, taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Riippuen valitusta hoidosta (ja lisäpalveluista) hoitoon menee n.2 tuntia, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.

Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestovärillä.

Sen jälkeen suosittelemme käsittelyä Lash Botox -seerumilla. Lash Botox on seerumi, joka pidentää ja vahvistaa omia ripsiäsi sekä antaa niille lisää volyymiä jopa 30%.

Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella, mikä varmistaa Lash Botox -seerumin imeytymisen ja kiinnittymisen syvälle ripsiin. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lash Lift palvelut sopivat sinulle, jos:

-haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi

-omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat

-ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin

-olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista


Caretech Timanttihionta

Timanttihiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia ja kirkastavia. Timanttihionta vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin huokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Timanttihionta tehdään laitteella jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekkin asiakkaalle, ihotyypille ja hoitoalueelle sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakasvoi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta. Hoito sopii useimmiten kaikille ihotyypeille. Hionnan hoitokohteita ovat rasvainen ja tukkeutunut iho, mustapäät/tali, vanheneva iho, auringon vaurioittama iho, elottoman ja väsyneen näköinen iho. Lisäksi hoito häivyttää maksaläiskiä, epätasaista ihoa ja ihovirheitä.

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat tulokset, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.


Hilla hellä sokerit

EKOPHARMA Hilla-sarjaan on lanseerattu nyt vartalosokerit ja sokerointituotteet. Kaikilla Hilla Hellä Sokereilla ja sokerointituotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

EKOPHARMA Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia.

Depileve

Nro 1 Filmivaha

Depileve on ehdoton ykkönen karvanpoistoon tarkoitetuista vahasarjoista ja sen laatuun luottavat ammattilaiset jo yli 90 maassa ympäri maailman.

Depileve on maailman suurin vahavalmistaja ja vahat on valmistettu turvallisesti EU:ssa!

Uskomme, että ammattimaiseen karvanpoistoon vaaditaan huippuluokan kosmeettiset ja spesifioidut tuotteet, jolloin päästään helposti parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen.

Depileven filmivaha on uutta teknologiaa ja se on iholle yhtä hellävarainen tai jopa hellävaraisempi kuin sokeri. Filmivaha valitaan aina asiakkaan ihotyypin ja karvan mukaan, jolloin asiakas saa juuri hänelle räätälöityä karvanpoistoa.

Karvanpoistossa on tärkeää ymmärtää, että erilaiset karvalaadut niin naisilla kuin miehillä, vaativat erilaiset tuotteen tehokkaaseen poistoon. On aivan eri asia poistaa naisen säärikarvat kuin miehen rintakarvat. Tästä syystä Depileven tuotevalikoimasta löytyy nimenomaan erilaiset tuotteet ja poistotekniikat erityyppisille karvalaaduille ja ihoalueille.

Osaan vahoista on lisätty mm. salisyylihappoa, joka estää bakteerien ja sienten kasvua ja siten estää ihottuma-alueen infektioitumista vahauksen jälkeen. Salisyylihappo kuorii hellävaraisesti ihoa, sekä estää talirauhasten ja karvatuppien tukkeutumista.


Helpotusta arkeen Microblading 3D pigmentoinnilla

 Mitä on Microblading

 • Microblading on sama kuin 3D kulmapigmentointi, mutta se tehdään manuaalisesti.
 • Microblading tekniikalla tehdään luonnolisia kulmapigmentointeja, siinä piirretään karva kerrallaan ihon pintakerrokseen (basale membrale).
 • Microblading tekniikalla saadaan tehtyä kauniit luonnolliset kulmat, juuri sinun kasvojen piirteisiin sopivaksi.
 • Microbladin 3D kulmapigmentointi pysyvyys on noin 1 vuosi. Pysyvyyteen vaikuttaa ihotyyppi ja se kuinka noudattaa kotihoito-ohjeita. Värien pysyvyyttä ihossa ei voi ennustaa.

Microblading ei ole täysin kivuton, mutta teemme siitä puudutteen avulla lähes kivuttoman!

Kysy lisää Microblading asiantuntijalta!

 Kenelle microblading ei sovi?

Mahdollisia hoidon esteitä:

Raskaus, imetys, diabetes (jos on 1 tyypin diabetes, pitää kysyä hoitavalta lääkäriltä lupa), hemofilia/verenhyytymishäiriöt, flunssa, kuume tai muu tulehdus, hiv, hepatiitti,, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma, jos kulmakarvojen alueella on allergiaa, atopiaa, fuusufinni, akne, tulehtuma, kipua tai psoriasista, pigmentointia ei tehdä ennen ihon paranemista.

Kotihoito-ohjeet

 • Hoitoaika on n. 1 viikko
 • Microblading alueelle muodostuu kuori jo muutaman tunnin kuluttua pigmentoinnista, kuorta ei saa raapia tai repiä, koska vaarana on, että ruven mukana lähtee myös väriä pois
 • Microbalding aluetta ei saa puhdistaa millään muulla kuin vedellä, niin kauan kunnes kuori on lähtenyt pois
 • Kulmia hoidetaan tarvittaessa siihen tarkoitetulla hoitovoiteella, kuitenkin vain silloin kun alue tuntuu kiristävältä tai kuivalta
 • Microblading alueelle ei saa käyttää meikkiä tai ihonhoitotuotteita
 • Muista suojata microblading alue aurinkosuojalla kerroin 50+ UVA/UVB

Microblading pigmentoinnin jälkeen vältettävä 7 päivän ajan:

 • Saunomista ja uimista, sekä hikoilua aiheuttavaa liikuntaa
 • Suoraa aurinkoa ja solariumia
Copyright 2017 Northern Lights Beauty | Kotisivut toteuttaa Webkoti