BTB13

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?
– Kantasolujen aktivoiminen
– Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
– Ihosolujen määrän lisääminen
– Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
– Ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita
Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus
BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.
– Kaikissa BTB13-hoitotuotteissa on BTB13-yhdistettä.
– Raaka-aineet ovat puhtaita ja luonnollisia. Bioaktiivisia ravintoaineita ihosoluille.
– Hoitavat luonnon kasviöljyt ja – uutteet.
– Luonnolliset tuoksut raaka-aineista, ei lisättyjä hajusteita

BTB13 – Terveen ihon alku ja juuri

BTB13™on yhdiste, joka koostuu oroottihaposta, L-karnitiinista ja hyaluronihaposta. Sen ovat kehittäneet suomalaiset tutkijat. Yhdiste on laajalti patentoitu ja sen on osoitettu suojaavan soluja haitallisilta happiradikaaleilta.
BTB13™-tuoteperheeseen kuuluvat BTB13 Medical ja Anti-Age -tuotteet.
BTB13™-tuotteiden vaikuttavat aineet ovat L-karnitiini (BT) ja oroottihappo (B13).

Oroottihappoa (INCI: Orotic Acid) esiintyy luontaisesti elimistössä, se on tärkeää solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle.
L-karnitiini (INCI: L-Carnitine) on luonnollinen aminohappo, joka tehostaa solujen aineenvaihduntaa ja puhdistaa soluja kuona-aineista.
Hyaluronihappo (INCI: Hyalyronic Acid) on pitkäketjuinen sokerimolekyyli, joka sitoo itseensä tehokkaasti kosteutta. Tästä johtuu sen voimakas kosteuttava ja ihon täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Hyaluronihappoa esiintyy luonnollisesti elimistössä.
BTB13™-yhdiste on laajasti patentoitu ja sille on myönnetty hyödyllisyysmallituotesuoja (PRHLupa 9865).
Kaikki BTB13™-tuotteet valmistetaan alusta loppuun asti Suomessa Naviterin omissa tuotantotiloissa.

BTB13 PRO-AGE
Nuorekkaan ihon salaisuus

BTB13™ Anti-Age -hoitolinja ennaltaehkäisee ja häivyttää ihon ikääntymisen merkkejä. BTB13™-yhdisteen hyaluronihappo palauttaa ihon luontaista kosteustasapainoa lisäten ihon kokonaisvaltaista hyvinvointia ja täyteläisyyttä. Tuotteet tarjoavat iholle tehokkaan antioksidanttisuojan suojaten ihoa ympäristön aiheuttamilta rasitustekijöiltä. BTB™ Anti-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa.

BTB13 Medical-hoitolinja
Hyvinvoivan ihon salaisuus

BTB13™ Medical -linja vastaa kattavasti ihonhoidon haasteisiin. Medical-linjan tuotteet kosteuttavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa tehokkaasti.

BTB13 Sensitive
Herkän ja ärtyneen ihon tuotteet

BTB13™ Medical Sensitive -tuotteet on tehty herkän ihon hoitoon. Herkkä iho on erityisen altis kuivumiselle ja ihoärsytykselle. Se tarvitsee ihoa tehokkaasti kosteuttavia, vahvistavia ja rauhoittavia aineita.

BTB13 Hoitomeikit ja ripsiseerumi
Meikkituotteet aikuiselle iholle

Kaikki BTB13™ ripsi- ja meikkituotteet sisältävät ihoa uudistavaa ja vahvistavaa BTB13™-yhdistettä. Ripsiseeruminavulla voidaan vahvistaa ja tuuheuttaa ripsiä. Mineraalimeikkivoide on aikuiselle iholle kehitetty heleyttävä meikkivoide, jonka unelmankevyt koostumus taikoo aikuisen naisen iholle hehkuvaa heleyttä ja nuorekasta sileyttä. Heleyttäjä on moderni monitoimimeikki, joka kirkastaa kasvojen ilmeen hetkessä ja hoitaa ihoa pitkävaikutteisesti.
BTB13™ meikkituotteet on kehitetty yhteistyössä
meikkitaitelija Raili Hulkkosen kanssa.

BTB13 Micro-Meso Therapy

Ei kirurginen toimenpide, joka on tehokkain hoito kasvoille- kaulalle ja decolteelle, mitä kosmetologi voi tehdä. Sarjahoidolla saadaan todellakin näkyviä tuloksia aikaiseksi! Tätä hoitoa ei muilla ole Rovaniemellä. Hoidolla saadaan ennen kaikkea kiinteytystä ihoon ja madallettua ryppyjä ja juonteita, sekä häivytettyä arpia ja parannettua ihossa epätasaisuuksia, sävyä ja ulkonäköä. Puhdistaa tehokkaasti myös akneihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sopii myös todella herkälle ja couperosa iholle.

Mikroneulauksessa muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Mikrokanavien kautta saadaan huippu tehokas BTB13- yhdiste suoraan ihon syvempiin kerroksiin asti. Ihoon tehdään hallittu ärsyke, jolloin iho alkaa muodostamaan kollageenia ja korjaamaan ihoa.

 

EKOPHARMA

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Olemme valinneet tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoillemme että tuotekehitykselle.

Tuotteet eivät sisällä:

 • mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia
 • parabeeneja
 • sulfaatteja
 • keinotekoisia hajusteita tai väriaineita
 • silikonia

Tuotteidemme säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

http://naviter.fi/ekopharma/

Herukka-hoitolinja

-Rauhoittaa ja vahvistaa ihoa.

Tyrni-hoitolinja

-Uudistaa ja kiinteyttää ihoa.

Vadelma-hoitolinja

-Kosteuttaa ja heleyttää ihoa.

Karpalo-hoitolinja

-Tasapainottaa ihoa ja talintuotantoa ja vähentää tulehdusta.


LASH LIFT ripsien kestotaivutus, kestovärjäys ja hoito ripsille

Oletko haaveillut helppohoitoisista, taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Hoitoon menee  1 tunti, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.

Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestovärillä ja ripsiin laitetaan kosteuttava ja ravitseva hoitoaine.

Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lash Lift palvelut sopivat sinulle, jos:

-haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi

-omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat

-ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin

-olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista

Caretech Timanttihionta

Timanttihiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia ja kirkastavia. Timanttihionta vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin huokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Timanttihionta tehdään laitteella jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekkin asiakkaalle, ihotyypille ja hoitoalueelle sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakasvoi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta. Hoito sopii useimmiten kaikille ihotyypeille. Hionnan hoitokohteita ovat rasvainen ja tukkeutunut iho, mustapäät/tali, vanheneva iho, auringon vaurioittama iho, elottoman ja väsyneen näköinen iho. Lisäksi hoito häivyttää maksaläiskiä, epätasaista ihoa ja ihovirheitä.

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat tulokset, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.


Hilla hellä sokerit

EKOPHARMA Hilla-sarjaan on lanseerattu nyt vartalosokerit ja sokerointituotteet. Kaikilla Hilla Hellä Sokereilla ja sokerointituotteilla on kotimaisesta työstä kertova avainlipputunnus ja FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti.

EKOPHARMA Hilla Hellä Sokerit sisältävät suomalaisesta sokerijuurikkaasta valmistettua ihoa kosteuttavaa betaiinia, suomalaisten soiden ihoa ravitsevaa hillauutetta, glukoosia, fruktoosia ja sakkaroosia. Hilla hellä sokerit ovat nimensä mukaan helliä iholle ja hoitavat ihoa.


Helpotusta arkeen Microblading 3D pigmentoinnilla

 Mitä on Microblading

 • Microblading on sama kuin 3D kulmapigmentointi, mutta se tehdään manuaalisesti.
 • Microblading tekniikalla tehdään luonnolisia kulmapigmentointeja, siinä piirretään karva kerrallaan ihon pintakerrokseen (basale membrale).
 • Microblading tekniikalla saadaan tehtyä kauniit luonnolliset kulmat, juuri sinun kasvojen piirteisiin sopivaksi.
 • Microbladin 3D kulmapigmentointi pysyvyys on noin 1 vuosi. Pysyvyyteen vaikuttaa ihotyyppi ja se kuinka noudattaa kotihoito-ohjeita. Värien pysyvyyttä ihossa ei voi ennustaa.

Microblading ei ole täysin kivuton, mutta teemme siitä puudutteen avulla lähes kivuttoman!

Kysy lisää Microblading asiantuntijalta!

 Kenelle microblading ei sovi?

Mahdollisia hoidon esteitä:

Raskaus, imetys, diabetes (jos on 1 tyypin diabetes, pitää kysyä hoitavalta lääkäriltä lupa), hemofilia/verenhyytymishäiriöt, flunssa, kuume tai muu tulehdus, hiv, hepatiitti,, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma, jos kulmakarvojen alueella on allergiaa, atopiaa, fuusufinni, akne, tulehtuma, kipua tai psoriasista, pigmentointia ei tehdä ennen ihon paranemista.

Kotihoito-ohjeet

 • Hoitoaika on n. 1 viikko
 • Microblading alueelle muodostuu kuori jo muutaman tunnin kuluttua pigmentoinnista, kuorta ei saa raapia tai repiä, koska vaarana on, että ruven mukana lähtee myös väriä pois
 • Microbalding aluetta ei saa puhdistaa millään muulla kuin vedellä, niin kauan kunnes kuori on lähtenyt pois
 • Kulmia hoidetaan tarvittaessa siihen tarkoitetulla hoitovoiteella, kuitenkin vain silloin kun alue tuntuu kiristävältä tai kuivalta
 • Microblading alueelle ei saa käyttää meikkiä tai ihonhoitotuotteita
 • Muista suojata microblading alue aurinkosuojalla kerroin 50+ UVA/UVB

Microblading pigmentoinnin jälkeen vältettävä 7 päivän ajan:

 • Saunomista ja uimista, sekä hikoilua aiheuttavaa liikuntaa
 • Suoraa aurinkoa ja solariumia

Kestopigmentoinnit 

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä.
Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta.  Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen.  Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.  Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.  Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan töihin, jotta tiedät mitä odottaa.  Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan.

Heti käsittelyn jälkeen sävyt näyttävät tummemmilta kuin miltä lopputulos tulee myöhemmin näyttämään. Kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa pigmentoidun alueen parannuttua. Käsittelyn jälkeen pigmentoiduissa kohdissa saattaa ilmetä lievää punoitusta, hilseilyä, turvotusta ja rupea.Meikkausta tulisi välttää ensimmäisinä päivinä. Viikon ajan on syytä välttää aurinkoa, saunaa ja voimakasta hikoilua. Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä.

Kestopigmentointi vs tatuointi

Kestopigmentoinnissa viedään neulan avulla hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Pigmentoinnissa ei käytetä runsaspigmenttisiä värejä kuten tatuoinneissa. Kasvojen alueella on runsaasti verisuonistoa, jolloin vaarana on että runsaspigmenttiset värit lähtevät leviämään. Toinen ero on syvyys, pigmentoidessa väri laitetaan dermiksen ja epidermiksen rajalle, kun taas tatuointi laitetaan verinahkaan, pigmentointi syvyydestä vielä syvemmälle.
Pigmentoidessa väri haalistuu ajan kanssa.

Esteet kestopigmentoinnille

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä.
Ennen pigmentointia on syytä kysyä asiakkaalta mahdollisista sairauksista.
Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

-puudutusaineallergia
-sokeritauti (hoitavan lääkärin lupa)
-verenohennuslääkitys
-verenvuototauti
-Raskaus ja imetys (tämä on tärkeää, itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
-flunssa tai muu tulehdus
-herpes
-hiv
-hepatiitti
-keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Jos asiakas on altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen kestopigmentointia.
Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

Kestopigmenttivärin pysyminen ihossa

Kestopigmentti voi pysyä ihossa laadukailla välineillä ja väreillä tehtynä jopa muutamia vuosia. Värin pysymiseen kuitenkin vaikuttaa monet ihon sisä- ja ulkopuoliset tekijät.

Ihon sisäiset tekijät:

-ihon keratoosi (ihon liiallinen sarveistuma)
-kaikenlaiset muutokset ihossa pigmentoitavalla alueella
-rasvainen iho
-kesivä iho
-seborrea dermatitis (seborroinen ekseema, tali-ihottuma)
-talin liikakasvu

Ihon ulkoiset tekijät:

-erilaiset kasvohoidot
-kemikaalit
-keloidid (arpikudos)
-aurinko
-solarium
-valoterapiahoidot

Copyright 2017 Northern Lights Beauty | Kotisivut toteuttaa Webkoti