BTB13

Suomalainen tieteellinen tutkimus huipentui maailmanlaajuiseen patentointiin

Tieteellinen BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).

BTB13™-yhdiste aktivoi ihosolujen uusiutumista. Se parantaa ihon koostumusta tehden siitä vahvemman. BTB13™-yhdiste on päävaikuttavana aineena kaikissa BTB13-hoitolinjoissa.

 • Suomalainen tieteellinen innovaatio
 • Laajasti patentoitu ja sillä on hyödyllisyysmallisuoja
 • Tutkitusti vaikuttavat tehoaineet
 • Puhdas sisältö, ei turhia kemikaaleja
 • Sisältää luonnon parhaita öljyjä ja uutteita
 • Kosmetologien, klinikoiden ja kampaajien kautta myytävä ammattikosmetiikkasarja
 • Valmistetaan alusta loppuun Suomessa

Mitä ainutlaatuinen BTB13 ihonhoito on?

 • Kantasolujen aktivoiminen
 • Kantasolujen ja ihosolujen puhdistaminen haitallisista aineenvaihdunnan päästöistä
 • Ihosolujen määrän lisääminen
 • Ihosolujen suojaaminen vapailta radikaaleilta, oksidatiiviselta stressiltä
 • ihosoluille bioaktiivisia ravintoaineita
 • Viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus
 • BTB13-hoitotuotteissa on kaikki ne vaikuttavat ja hoitavat aineet mitä iho tarvitsee, eikä mitään mitä iho ei tarvitse. Tuotteissa yhdistyvät viimeisin tiede ja luonnollinen puhtaus.

Pro-age

BTB13 Pro-Age hoitolinja muodostaa tehokkaan suojan ikämuutoksille

Pro-Age -ihon hoitotuotteet on kehitetty estämään ihon ikääntymisen merkkejä sekä vahvistamaan ihoa ja aktivoimaan sen uusiutumista.  BTB13-yhdiste on vahva antioksidantti, joka suojaa ihosoluja, vahvistaa ihon rakennetta, lisää ihon kimmoisuutta ja kiinteyttää ihoa. BTB13 hoitaa laajasti ihon erilaisia ikämuutoksia. Lisäksi BTB13 Pro-Age -tuotteissa on muita tutkitusti aikuista ihoa hoitavia ja sen hyvinvointia edistäviä aktiiviaineita, kuten vitamiineja, kiinteyttäviä peptidejä sekä aminohappoja ja iholle välttämättömiä, suojaavia omega-rasvahappoja. BTB™ Pro-Age -tuotteet heleyttävät, kiinteyttävät ja uudistavat ihoa. BTB13 sopii erinomaisesti myös herkän aikuisen ihon hoitoon.

Medical

BTB13™ Medical-hoitotuotteet tasapainottavat ja rauhoittavat erilaisia iho-ongelmia.

Aikuinen iho ei ole vain ”ikääntyvä iho”, vaan se voi olla erittäin kuiva, herkkä, ärtynyt, punoittava, rasvoittuva tai siinä voi olla couperosaa, hormonaalista aknea tai acne rosaceaa, aikuisiän aknea. Edellä mainittujen iho-ongelmien lisäksi aikuisessa ihossa on useimmiten vielä ei-toivottuja ikämuutoksia, kuten liikapigmentaatiota, kudosveltostumaa ja juonteita. BTB13-soluaktivaattori hoitaa ja tasapainottaa ihoa monipuolisesti sekä häivyttää ihon ikämuutoksia. Yhdessä ihon suojabarriääriä vahvistavien lipidien ja prebioottien sekä ihon tulehduksellisuutta rauhoittavien aktiiviaineiden kanssa BTB13 palauttaa ihosi hyvinvoinnin ja raikkauden.

Hydrate/sensitive

BTB13 kosteuttaa ja täyteläistää ihoa ja suojaa sitä vapailta happiradikaaleilta.

Ikääntyessä ihon rakenne muuttuu ja ihosta haihtuu enemmän vettä. Iho menettää sen kimmoisuuden ja täyteläisyyden. Pehmeä ja sileä ihon pinta tarvitsee suojakseen oikeanlaisia öljyjä ja muita rasvamaisia aineita, mutta säilyttääkseen nuorekkaan ulkonäön, iho tarvitsee runsaasti täyteläistävää kosteutta. BTB13-yhdiste vahvistaa ihon rakennetta ja edistää siten ihon kosteudensitomiskykyä. Vahvana antioksidanttina se suojaa ihosoluja ja puhdistaa ihoa edistäen sen hyvää toimintaa. Yhdessä BTB13-yhdisteen kanssa luonnolliset kosteustekijät ja erityisesti hyaluronihappo tuovat ihoon kosteutta, tekevät ihon rakenteesta kimmoisamman ja täyteläistävät ihoa. Ihosta tulee nuorekkaampi, kimmoisampi ja heleämpi.

Micro-Meso Therapy

Ei kirurginen toimenpide, joka on tehokkain hoito kasvoille- kaulalle ja decolteelle, mitä kosmetologi voi tehdä. Sarjahoidolla saadaan todellakin näkyviä tuloksia aikaiseksi! Tätä hoitoa ei muilla ole Rovaniemellä. Hoidolla saadaan ennen kaikkea kiinteytystä ihoon ja madallettua ryppyjä ja juonteita, sekä häivytettyä arpia ja parannettua ihossa epätasaisuuksia, sävyä ja ulkonäköä. Puhdistaa tehokkaasti myös akneihoa ja vaalentaa pigmenttimuutoksia. Sopii myös todella herkälle ja couperosa iholle.

Mikroneulauksessa muodostetaan steriilien neulojen avulla mikrokanavia epidermikseen ja dermikseen. Mikrokanavien kautta saadaan huippu tehokas BTB13- yhdiste suoraan ihon syvempiin kerroksiin asti. Ihoon tehdään hallittu ärsyke, jolloin iho alkaa muodostamaan kollageenia ja korjaamaan ihoa.

EKOPHARMA

Kotimainen luonnonkosmetiikkasarja kauneushoitoloille  

EKOPHARMA-ammattikosmetiikkasarja saa voimansa suomalaisista marjoista, joilla on koko kasvikunnan parhaat ravintoarvot iholle ja hiuksille. Marjojen lehti- ja marjauutteiden ja siemenöljyjen lisäksi tuotteisiin tehoa tuovat pre- ja probiootit, peptidit, vitamiinit, hyaluronihappo ja keramidit. Sertifioidun luonnonkosmetiikkasarjan kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys. Eläinkokeettomat ja vegaaniset tuotteet valmistetaan Naviterin omassa tuotantolaitoksessa Helsingin Herttoniemessä.

”Kauneus ei tule kaukaa. Se kasvaa kotimaan metsissä, pihoilla ja puutarhoissa.” – Anni Linnavirta

Herukka

Herukka suojaa ja vahvistaa herkkää ja reaktiivista ihoa sekä heleyttää ja kirkastaa ihoa.

Herukka-hoitolinja on kehitetty herkälle iholle ja sopii myös atooppisen ja couperosaihon hoitoon. Mustaherukansiemenöljyn ainutlaatuinen rasvahappokoostumus ja runsas E-vitamiinipitoisuus rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Mustaherukan marja- ja lehtiuute sisältävät runsaasti ihoa vahvistavaa ja ihon sävyä tasoittavaa C-vitamiinia. C-vitamiini edistää ihon kollageenia ja yhdessä keramidien kanssa ne lisäävät ihon luonnollista suojaa ja vahvistavat sen rakennetta vähentäen siten herkän ihon reaktiivisuutta. Linjan sisältämät kasviperäiset peptidit ovat ihoa vahvistavia, suojaavia ja kosteuttavia. Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja ehkäisevät tulehdusten syntyä.

Herukka-hoitolinja rauhoittaa ja vahvistaa ihoa edistäen sen hyvinvointia ja tasoittaa ihon väriä. Herukka-tuotteet rauhoittavat ihoa ja vähentävät sen punoitusta, vahvistavat ja suojavat ihoa sekä asoittavat ihon sävyä. Runsaan C-vitamiinipitoisuutensa takia Herukka kirkastaa ja heleyttää väsynyttä ja stressantunutta ihoa lisäten ihon elinvoimaisuutta.

Tyrni

Tyrni hoitaa aikuista ihoa, tukee ihon uusiutumista ja napakoittaa ihoa.

Antioksidanttinen Tyrni-hoitolinja suojaa ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä, kirkastaa ihoa ja antaa sille terveen hehkun. Tyrni sisältää paljon karotenoideja, jotka ovat A-vitamiinin esiasteita. A-vitamiini on tärkeää ihon nuorekkaan rakenteen ylläpitämiseksi. Tyrni-hoitolinjan kosteuttavat ja ikämuutoksia hoitavat amonihapot ja peptidit tehostavat kollageenin muodostumista, edistävät ihon napakkaa rakennetta ja silottavat ihon pintaa. Probioottilysaatit lisäävät ihon uusiutumiskykyä ja vahvistavat ihoa. C-vitamiini edistää ihon kollageenisynteesiä ja tehostaa hoitolinja antioksidanttisia vaikutuksia. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa ja lisää sen täyteläisyyttä. Prebiootit tukevat ihon luontaista mikrobikantaa ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamalta oksidatiiviselta stressiltä.

Tyrni-hoitolinja lisää ihon napakkaa ja kimmoisaa rakennetta, suojaa ihoa ilmansaasteilta ja UV-säteilyn aiheuttamalta valovanhenemiselta. Tyrni-sarjaan valitut aktiivit edistävät ihon kollageenisynteesiä, vahvistavat ihoa ja edistävät sen kosteudensitomiskykyä. Tyrni-hoitolinja palauttaa ihon nuorekkaan heleyden.

Vadelma

Vadelma kosteuttaa ja täyteläistää ihoa tehokkaasti ja suojaa ihoa ulkoisilta haittavaikutuksilta.

Vadelma-hoitolinja on ihon monipuolinen ja syvävaikutteinen tehokosteuttaja ja heleyttäjä. Mehukas vadelma sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ainesosia. Vadelman sisältämät B-ryhmän vitamiinit kosteuttavat ja vahvistavat ihoa sekä ehkäisevät sen kuivumista ja hilseilyä. Lisäksi ne rauhoittavat ja tasapainottavat ihoa. Antioksidanttinen vadelman siemenöljy parantaa ihon kimmoisuutta ja joustavuutta sekä lisää ihon luonnollista UV-suojaa. Vadelma-hoitolinjassa hyödynnetään sekä syvältä kosteuttavaa pienimolekyylistä hyaluronihappoa että ihoa täyteläistävää suurimolekyylistä hyaluronihappoa. Ksylitoli, eli koivusokeri ja suomalaisesta sokerijuurikkaasta saatava betaiini sekä Lapin soilla kasvava tupasvilla lisäävät hoitolinjan kosteuttavaa tehoa. Luonnolliset C-vitamiini ja keramidit vahvistavat ihon rakennetta ja suojaa ehkäisten kosteuden haihtumista ihosta. Vadelma-hoitolinja tuo iholle tehokasta ja ihoa täyteläistävää kosteutta, vahvistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta sekä suojaa ihoa ilmansaasteilta ja heleyttää ihoa.

Karpalo

Karpalo hoitaa ja rauhoittaa punoittavaa, aknesta tai rosaceasta kärsivää ihoa.

Karpalo-hoitolinja tasapainottaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja tulehduksellisuutta. Karpalouute sisältää runsaasti antimikrobisia polyfenoleita ja vitamiineja, jotka tasapainottavat talineritystä ja rauhoittavat ihoa sekä ehkäisevät epäpuhtauksia aiheuttavien mikrobien kasvua ihossa. Antioksidanttinen karpalon siemenöljy edistää ihon kimmoisaa rakennetta ehkäisten ihon pinnan tukkeutumista. Ihon hyvälle rakenteelle tärkeät aminohapot, glysiini ja karnitiini, puhdistavat ihoa ja edistävät ihosolujen uusiutumista. Innovatiivinen lakritsijuuriuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta tehokkaasti.  Prebiootit tukevat ihon luontaisten hyödyllisten mikrobien toimintaa edistäen ihon terveyttä ja ehkäisevät tulehdusten syntyä.

Karpalo-hoitolinja on kehitetty hoitamaan ihon erikoisongelmia, kuten aknea tai ruusufinniä. Karpalo-tuotteet puhdistavat ihoa, kosteuttavat, tasapainottavat ja rauhoittavat ihoa tehden siitä raikkaan ja kimmoisan tuntuisen edistäen ihon kirkasta ja heleää ulkonäköä.

Mustikka

Mustikka on hellävaraisen hajusteeton ja rauhoittava hoito herkälle iholle.

Hellävarainen ja hajusteeton mustikka-hoitolinja on suunniteltu hoitamaan herkkää ihoa. Antioksidanttinen mustikkauute suojaa ihoa ympäristön rasitukselta ja hoitolinjan hyvin siedetyt ihon kosteuttajat, kuten hyaluronihappo, sitovat ihoon kosteutta ja lisäävät ihon kimmoisuutta. Innovatiivinen lakritsijuuriuute kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta tehokkaasti.  Mustikan siemenöljy sisältää iholle välttämättömiä omega-rasvahappoja sekä ihoa ympäristöltä suojaavia antioksidantteja. Yhdessä E-vitamiinin, jojobaöljyn ja skvalaanin kanssa ne ravitsevat ja hoitavat ihoa vahvistaen ihon luonnollista lipidisuojaa. Prebiootit vahvistavat ihon mikrobiomia lisäten siten ihon luonnollista suojaa.

Hajusteettomat Mustikka-hoitotuotteet suojaavat ja hoitavat herkkää ihoa tuoden ihoon sen kaipaamaa kosteutta sekä vahvistavat ihon luonnollisia suojamekanismeja.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EKOPHARMA-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

Animalian myöntämä Leaping Bunny -tunnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. Kaikki EKOPHARMAN ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille.

EKOPHARMAn tuotteissa on avainlipputunnus osoituksena korkeasta kotimaisuusasteesta. Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään jälleenmyyjille suoraan ilman välikäsiä.

http://naviter.fi/ekopharma/

LASH lift ripsien kestotaivutus, kestovärjäys ja hoito ripsille

Oletko haaveillut helppohoitoisista, taivutetun näköisistä ja runsaista ripsistä ilman pidennyksiä ja liimoja?

Lash Lift on uusi tapa saada luonnollisen kauniit, kaarevat ja runsaat ripset. Hoitoon menee  1 tunti, taivutus ripsissäsi kestää noin 6-8 viikkoa.

Ripsiisi käytämme ainutlaatuisia silikonimuotteja, joiden avulla saadaan toivottu kaarevuus. Taivutus tulee voimakkaammin ripsien juuriin ja pehmeämpi kaarevuus kokoripsiin.

Arkirutiinien helpottamiseksi ripset myös värjätään kestovärillä ja ripsiin laitetaan kosteuttava ja ravitseva hoitoaine.

Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella. Laminointi myös suojaa ripsiä luomalla niihin ulkoiselta rasitukselta suojaavan pinnan.

Lash lift palvelut sopivat sinulle, jos:

 • haluat omat luonnolliset ripset näyttävän näköisiksi
 • omat luonnolliset ripsesi voisivat mielestäsi olla pidemmät ja tuuheammat
 • ripsistäsi puuttuu taipuisuus tai ripset kasvavat alaspäin
 • olet harkitsemassa ripsienpidennyksistä luopumista’

Brow lift kulmien laminointi

Brow Lift eli kulmien laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.

Kulmien laminoinnissa käsittelen kulmasi Lashloversin Brow lift tuotteilla. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutus- ja kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu vahalla. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien laminoinnin käyttäytyminen on hyvin yksilöllistä. Kestävyyteen vaikuttavat mm. oma karvankasvusykli ja kestovärin kestävyys iholla. Laminointi ei kulu vain pois, vaan se kasvaa sitä mukaan ulos, kun omat kulmakarvat vaihtuvat. Muutamien viikkojen jälkeen osa karvoista on jo vaihtunut, ja osa on vielä käsiteltyä karvaa. Kulmakarvat asetellaan hoidon yhteydessä mahdollisimman luonnolliseen asentoon, jotta kasvuvaihe ei olisi silmiinpistävä. Kestovärin kesto on yksilöllistä – noin 1-4 viikkoa.

Caretech Timanttihionta

Timanttihiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia ja kirkastavia. Timanttihionta vaikuttaa erilaisiin iho-ongelmiin, kuten laajentuneisiin huokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Timanttihionta tehdään laitteella jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekkin asiakkaalle, ihotyypille ja hoitoalueelle sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakasvoi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta. Hoito sopii useimmiten kaikille ihotyypeille. Hionnan hoitokohteita ovat rasvainen ja tukkeutunut iho, mustapäät/tali, vanheneva iho, auringon vaurioittama iho, elottoman ja väsyneen näköinen iho. Lisäksi hoito häivyttää maksaläiskiä, epätasaista ihoa ja ihovirheitä.

Hoitoa suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat tulokset, mutta jo yhdenkin hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta.


Microblading 3D kulmat

Microblading tekniikassa karvat tehdään mauaalisesti kynällä mihin asetetaan terä, terässä on 14-18 kpl 0,18 mm vahvuista neulaa. Microblading tekniikalla saadaan tehtyä upeita luonnollisia pigmentointeja.

Microblading tekniikalla tehdessä:

 • pigmentointi tuntuu iholla pieneltä raapimiselta
 • iho ei vuoda verta tehdessä
 • ihon ärsytys käsiteltäessä on hyvin vähäistä
 • iho paranee viikossa
 • oikein tehtynä ei ole vaaraa ihon arpeutumisesta
 • värit pysyvät iholla 1-2 v
 • väri haalistuu ihosta täysin pois, eikä kulmat jää punertaviksi. mikäli asiakas ei tahdo käydä ylläpito vahvistuksissa
 • väripigmentit ovat turvallisia eivätkä sisällä metalleja tai muita yleisesti allergisoivia ainesosia
 • tekniikka sopii sinulle joka tahdot kulmat karvatekniikalla

Kulmat

 • tehdään kauniita luonnollisia kulmakarvoja
 • voidaan täydentää kulmia missä esimerkiksi osa karvoista puuttuu, niin että lopputulos näyttää luonnolliselta
 • saadaan kulmiin ryhdikkyyttä
 • voidaan luoda todella aidon näköiset kulmat vaikka ei ole omia kulmakarvoja olisikaan

Kenelle microblading ei sovi?

Mahdollisia hoidon esteitä:

Raskaus, imetys, diabetes (jos on 1 tyypin diabetes, pitää kysyä hoitavalta lääkäriltä lupa), hemofilia/verenhyytymishäiriöt, flunssa, kuume tai muu tulehdus, hiv, hepatiitti,, keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun), rikkinäinen iho tai ihottuma, jos kulmakarvojen alueella on allergiaa, atopiaa, fuusufinni, akne, tulehtuma, kipua tai psoriasista, pigmentointia ei tehdä ennen ihon paranemista.

Kestopigmentoinnit

Kestopigmentoinnin ideana on korostaa omia piirteitä turvallisella, hygienisellä menetelmällä.
Kestopigmentointi helpottaa jokapäiväistä elämää ja nopeuttaa päivittäisiä meikkausrutiineja. Kestopigmentointi on myös hyvä ratkaisu tilanteisiin, joissa et voi käyttää meikkiä, kuten harrastaessa liikuntaa, mutta haluat silti näyttää huolitellulta ja edustavalta.  Jos koet meikkaamisen hankalaksi tai et voi allergisista tai muista syistä käyttää meikkiä, kestopigmentointi on hyvä vaihtoehto.

Kestopigmentointia tehdään yleensä kulmiin sekä silmän- ja huultenrajoihin kasvojen omia piirteitä ja värejä mukaillen.  Kestopigmentoinnin sävyt ja muodot käydään aina etukäteen läpi asiakkaan kanssa. Ennen pigmentointia asiakas hyväksyy suunnitelman. Pigmentointi suuunnitellaan aina näyttämään mahdollisimman luonnolliselta.  Ennen kestopigmentointia käsiteltävälle alueelle levitetään puudutusaineita yksilöllisen tarpeen mukaan, mutta käsittely voi silti nipistellä ja kutittaa.

Kestopigmentointi tehdään käsityönä, joten kaikilla kestopigmentoijilla on oma tyylinsä ja kädenjälkensä.  Ennen pigmentointiin menoa kannattaakin tutustua kestopigmentoijan töihin, jotta tiedät mitä odottaa.  Kestopigmentointi tehdään väripigmentin avulla. Se pysyy ihossa 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä. Kestopigmentointia voisi kuvailla tekniikaltaan kevyeksi tatuoinniksi. Sitä ei kuitenkaan tehdä yhtä syvälle kuin tavallista tatuointia, vaan väri viedään vain ihon ylempiin kerroksiin. Kestopigmentointiin käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, ja erityisesti tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Käsittely joudutaan aina tekemään kahdesti, jotta saadaan pysyvämpi lopputulos. Toinen käsittely tehdään noin kuukauden päästä ensimmäisestä käsittelykerrasta, ja se kuuluu yleensä kestopigmentoinnin kokonaishintaan.

Kestopigmentointi vs tatuointi

Kestopigmentoinnissa viedään neulan avulla hienojakoisia värejä ihon pintakerroksen alle. Pigmentoinnissa ei käytetä runsaspigmenttisiä värejä kuten tatuoinneissa. Kasvojen alueella on runsaasti verisuonistoa, jolloin vaarana on että runsaspigmenttiset värit lähtevät leviämään. Toinen ero on syvyys, pigmentoidessa väri laitetaan dermiksen ja epidermiksen rajalle, kun taas tatuointi laitetaan verinahkaan, pigmentointi syvyydestä vielä syvemmälle.
Pigmentoidessa väri haalistuu ajan kanssa.

Esteet kestopigmentoinnille

Kestopigmentointi sopii melkein kenelle tahansa, mutta sitä ei suositella kaikille lääketieteellisistä syistä.
Ennen pigmentointia on syytä kysyä asiakkaalta mahdollisista sairauksista.
Mahdollisia esteitä kestopigmentoinnille voivat olla:

 • puudutusaineallergia
 • diabetes (hoitavan lääkärin lupa)
 • verenohennuslääkitys
 • verenvuototauti
 • Raskaus ja imetys (tämä on tärkeää, itse pigmentoinnin teko on turvallista ja tuotteet joita käytetään ovat turvallisia mutta jos alue tulehtuu voi tulehdus siirtyä sikiöön tai imetyksen välityksellä lapseen.)
 • flunssa tai muu tulehdus
 • herpes
 • hiv
 • hepatiitti
 • keloidi (taipumus arpikudoksen liikakasvuun)

Jos asiakas on altis huuliherpekselle, huulia pigmentoitaessa estolääkitys tulisi aloittaa lääkärin ohjeen mukaisesti 2-4 päivää ennen kestopigmentointia.
Silmätulehduksen jälkeen on syytä odottaa vähintään kaksi viikkoa ennen kestopigmentointia.

 

Micropigmentointi

Micropigmentointi on päivitetty tekniikka aiemmasta kestopimentointi tekniikasta. Pigmentointi tehdään micropigmentointilaitteella. Mutta edelleen puhutaan kestopigmentoinneista, vaikka tekniikka onkin uudempi.

Uudella Micropigmentointi tekniikalla saadaan tehtyä upeita luonnollisia pigmentointeja.

 • pigmentointi ei käy kipeää
 • iho ei vuoda verta tehdessä
 • ihon ärsytys käsiteltäessä on huomattavasti vähäisempää kuin vanhalla tekniikalla
 • iho parantuu nopeammin
 • ei ole vaaraa ihon arpeutumisesta
 • värit pysyvät iholla 1-3 vuotta
 • väri haalistuu ihosta täysin pois, eikä kulmat jää punertaviksi. mikäli asiakas ei käy ylläpito vahvistuksissa
 • Värit ovat orgaanisia eivätkä sisällä rautaoksideja, atso-värejä, pah-yhdisteitä eivätkä muita yleisesti allergisoivia ainesosia

Kulmat

 • Shadow (vahvempi ja väritetympi tekniikka)
 • Puuteri (kevyempi ja luonnolisempi tekniikka)
 • Yhsitelmäkulmat (yhdistetty karvaa, sekä puuteri tai shadow tekniikka)

Silmät

 • Lashliner (tyvitäyttörajaus)
 • Lashliner + eyeliner (klassinen rajaus joka leveämpi ja näyttävämpi kuin tyvitäyttörajaus)

Huulet

 • Rajaus + shading
 • Aquarell huulet (läpikuultava)
 • Lipstick (peittävämpi)